Merz Aesthetics организира сертифициран тренинг, посветен на красотата в клиника Reverse.

 Д-р Росица Денчева и екипът от професионалисти, работещи в клиниката съпреживяха едно магично приключение в търсене на Красотата. Сертифицираните водещите на тренинга д-р Ивайло Петров и д-р Ася Данчева създадоха усещане за магия, презентирайки палитрата от продукти предлагани от Merz Aesthetics.

Пред специалистите бе представена доказаната на пазара продуктува гама на филърите с хиалуронова киселина Belotero, притежаваща кофезивност, еластичност и пластичност -  физични качества, които се смятат за определящи в способността на филъра да осигури обем и тъканна опора.  Неслучайно и серията получава награда за „Най-добър инжектируем продукт“ на Aesthetics Awards 2014. Освен приложението на Belotero, обучението включваше и демонстрация на колагенното дълготрайно стимулиране с филърът Radiesse, с който може да се постигне троен ефект за подмладяване - универсално  запълване, обемно повдигане и контуриране.

Д-р Данчева и Д-р Петров  си партнираха балансирано и допълващо, поднасяйки предимствата и характеристиките на продуктувата палитра на Belotero и Radiesse по впечатляващ - разбираем и същевременно атрактивен за всички - начин. 

По време на практическите тренинги върху демонстрационни пациенти лекарите от екипа на Reverse усъвършенстваха техники за инжектиране на Belotero и Radiesse в различни зони на лице, шия и ръце.  Тренeрите обърнаха внимание на подробни обяснения за техниката, рисковете и анализа на най-подходящия за пациента продукт и терапия.