С палитрата на Belotero и уникалният Radiesse създаваш красота с лекота

Сертифицираните трейнъри на Мерц Естетикс д-р Ася Данчева  и д-р Ивайло Петров споделиха своето виждане за красотата при работа с хиалуроновите филъри Belotero и колагеностимулиращият дермален филър Radiesse пред екип лекари специалисти по дерматология и пластично-реконструктивна хирургия от болница Вита.

Стареенето е физиологично състояние, което е характерно за всеки човек. С течение на времето засяга всички тъкани и зони на тялото.

Следите на годините  са най-безпощадни върху лицето, заради това то е  и обект на най-голям  интерес при работа с филърите Belotero и Radiesse . Основните проблеми са свързани с намаляване на костната плътност, промяна в лигаментите, мастните депа и мускулите, което води до видими промени в цялостното излъчване.

Д-р Данчева представи Radiesse - последно поколение филър, който повреме на разграждането си активират образуването на собствен за кожата колаген. Процесът, който Radiesse активира наричаме неоколагенеза, т.е. успяваме да мобилизираме синтезът на протеина колаген, отговорен за младия и еластичен вид на кожата. Уникалните му свойства имат видим и дълготраен ефект на подмладяване, свързан с универсално запълване, обемно повдигане и контуриране, и страхотен лифтинг ефект върху проблемните зони.

Доказан продукт с с повече от 6млн. поставени инжекции.

„Физиката на филърите Belotero ги прави изключително ценен партньор при борбата с времето. Способността да запазват структурата си и да не се разслояват в тъканите се дължи на тяхната кохезивност. Еластичността им отговаря на всички външни въздействия на натиск, компресия  и тенденциални сили, непозволявайки промяна на тяхното местоположение. Пластичността е едно от свойствата на  Belotero, което придава естествен контур и позволява моделиране, в зависимост от нуждите на пациента, а високият вискозитет помага при поставянето и интегрирането в тъканите. Гамата хиалуронови продукти Belotero притежават доказан баланс между тези физични свойства, което ги прави уникални и дълготрайни“, сподели пред присъстващите д-р Петров.

И безопасността е в основата на всичко.Проведени са множество клинични проучвания, които удостоверяват безспорните качества на продуктите Belotero и Radiesse.

Belotero и Radiesse са правилния избор!