Предимствата на Radiesse®

Как действа
Radiesse®

Как действа
RADIESSE®

RADIESSE® е инжекционен филър, който осигурява дълготрайна корекция на бръчки и обеми. RADIESSE® се инжектира с тънка игла под кожата и действа незабавно, като добавя обем и с времето ползите от него продължават поради стимулацията на производството на собствения естествен колаген на тялото. При много пациенти естествените резултати се запазват в продължение на година или повече, което прави ефектът от третирането незабавен и дълготраен.

Механизъм
на действие

RADIESSE® е съставен от микросфери на калциев хидроксиапатит (CaHA), разпръснат като суспензия във воден гел-носител.1

Непосредствено след поставянето на продукта, третираната зона е видимо променена. Калциевият хидроксиапатит остава в мястото на инжектиране дълго време, като стимулира разрастването на нова съединителна тъкан, богата на колагенови влакна. Това води до подмладяване на кожата, придаване на обем и намаляване на бръчките. Така формираната новоизградена колагенова мрежа е в основата на продължителния ефект на попълване след инжектиране на Radiesse®.

С времето гелът се абсорбира и тялото обработва микросферите CaHA, като запазва само естествено образувания колаген1.

Radiesse® е 100 % биоразградим продукт.

Защо да изберете
RADIESSE®?

  • RADIESSE® попълва незабавно загубения обем и стимулира производството на собствен естествен колаген, като при много пациенти резултатите се запазват до една година или повече.1-3
  • С времето гелът се абсорбира и тялото обработва микросферите CaHA, като запазва само естествено образувания колаген.1
  • Клинично доказано е, че RADIESSE® има дългосрочно действие, което е възможно да продължи близо една година и дори повече повече при много пациенти.2,3
  • Пациентите са с високо удоволетворение от резултатите, постигнати с RADIESSE® 4
  • RADIESSE® се предлага и във вариант, обогатен с лидокаин – анестетик, който значително намалява болката при инжектиране и прави процедурата много по-комфортна.
  • RADIESSE® е работещо решение за осигуряване на дълготраен естествен вид с незабавно изглаждане на бръчките.

Това може също да Ви интересува: