Марионетни
бръчки

Марионетни
бръчки

Дори ако никога не сте чували за марионетните бръчки, вероятно знаете какво представляват. Тези линии, спускащи се от ъгълчетата на устата надолу, могат да ви накарат да изглеждате нещастни и тъжни. Марионетните бръчки се образуват, когато лицевият обем започне да намалява и постепенно се оформят дълбоки бразди под устата. Филърите за лице могат да променят това.


За щастие прилагането на RADIESSE®  може да помогне за възстановяване загубата на обем и стимулиране производството на собствен колаген, като по този начин се минимизира появата на тези досадни линии, бръчки и гънки на лицето, които скриват усмивката ни. Най-хубавото е, че е клинично доказано, че резултатите се запазват до една година или повече при много пациенти1.

Различното при
RADIESSE®

RADIESSE® е наистина уникален, защото едновременно възстановява обема и стимулира производството на собствен колаген.1 С RADIESSE® можете да получите моментални резултати, заедно с удължената във времето полза от стимулиране на производството на собствен колаген.1 С RADIESSE® резултатите са незабавни и просто продължават да стават все по-добри.

Защо да изберете RADIESSE®?

RADIESSE® е специално разработен да предоставя дълготрайни резултати чрез стимулиране на вашия собствен колаген, а в същото време ефектът е моментален след процедурата по поставянето на филъра.1-3

Продадени са милиони спринцовки RADIESSE® в целия свят и резултатите от прилагането на филъра са следните:

  • RADIESSE® е дермалният филър за лице и ръце, който незабавно възстановява загубения обем и стимулира производството на вашия собствен колаген1
  • Клинично доказано е, че при много пациенти действието продължава до една година или повече2,3
  • С RADIESSE® пациентите са силно удовлетворени2,4
  • RADIESSE® е достъпен във вариант, обогатен с лидокаин, което значително намалява болката при инжектиране.

Третирането с RADIESSE® отнема само няколко минути, а дава резултати, които се запазват в продължение на година и повече.Ето това вече е нещо, за което си заслужава да се усмихнете!

* Индивидуалните резултати могат да варират.

Това може също да Ви интересува: