Бръчки около
челюстта

Бръчки около
челюстта

Това е сравнително малко дискутирана зона от лицето, която обаче може да окаже голямо влияние върху начина, по който изглеждаме. Това е зоната, в която се оформят бръчките или още браздите и гънките около челюстта и от двете страни на брадичката. Загубата на лицев обем поради напредване на възрастта води до увисване на кожата в други зони на лицето, а освен това прави зоната около челюстта да изглежда куха. Филърите за лице могат да променят това.

За щастие третирането с RADIESSE®  може да помогне за възстановяване загубата на обем и стимулиране производството на собствен колаген, като минимизирате появата на тези досадни линии, бръчки и гънки на лицето, които скриват усмивката ни. За щастие е клинично доказано, че резултатите имат трайност до една година или повече при много пациенти1.

Различното при
RADIESSE®

RADIESSE® е наистина уникален, защото едновременно възстановява обема и стимулира производството на собствен колаген.1 С RADIESSE® можете да получите моментални резултати, заедно с удължената във времето полза от стимулиране на производството на собствен колаген.1 С RADIESSE® резултатите са незабавни и просто продължават да стават все по-добри.

Защо да изберете RADIESSE®?

RADIESSE® е специално разработен да предоставя дълготрайни резултати чрез стимулиране на вашия собствен колаген, а в същото време ефектът е моментален след процедурата по поставянето на филъра.1-3

Продадени са милиони спринцовки RADIESSE® в целия свят и резултатите от прилагането на филъра са следните:

  • RADIESSE® е дермалният филър за лице и ръце, който незабавно възстановява загубения обем и стимулира производството на вашия собствен колаген1
  • Клинично доказано е, че при много пациенти действието продължава до една година или повече2,3
  • С RADIESSE® пациентите са силно удовлетворени2,4
  • RADIESSE® е достъпен във вариант, обогатен с лидокаин, което значително намалява болката при инжектиране.

Третирането с RADIESSE® отнема само няколко минути, а дава резултати, които се запазват в продължение на година и повече.Ето това вече е нещо, за което си заслужава да се усмихнете!

* Индивидуалните резултати могат да варират.

Това може също да Ви интересува: